Bestuur

  • Ad

IMG_9190

Herm Nieste, voorzitter sinds mei 2014

Herm Nieste is fiscaal jurist en Partner Belastingadviseur bij Baker Tilly Berk NV. IMG_9186

Baker Tilly Berk NV is een landelijke organisatie van accountants en adviseurs met 18 vestingen. Herm is medeverantwoordelijk voor de vestiging Zaandam en adviseert voornamelijk cliënten in de groot regio Noord Holland. Daarnaast is hij actief in het internationale netwerk van Baker Tilly International.

Baker Tilly Berk NV is al jaren actief in de Zaanstreek en is sinds april 2013 gevestigd aan de Grote Tocht 100 in Zaandam. Vanaf de datum van vestiging aan de Grote Tocht is Baker Tilly Berk NV lid van Zaandelta.

Tamara Mol, secretaris sinds juni 2016

Tamara FacebookSinds 2012 betrokken bij Business Network Zaandelta als uitvoerend secretariaat vanuit Bto Zaanstad. Sinds januari 2016 een eigen onderneming gestart onder TOOS office ondersteuning voor het ondersteunen van verschillende bedrijven, stichtingen, ondernemers- en brancheverenigingen op het gebied van administratie, organisatie en communicatie/marketing. Na het vertrek van Bart Boudier in juni 2016 officieel toegetreden al secretaris. Tamara is nauw betrokken bij de werkgroep Communicatie en Evenementen en de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen.

Daniëlle Tol-Bond, penningmeester sinds juni 2017

ING Portraits

Daniëlle is als Adviseur Zakelijk het lokale aanspreekpunt voor ondernemers in de Zaanstreek namens ING. Ze is betrokken bij Business Network Zaandelta als penningmeester en wil graag een lokaal netwerk in de Zaanstreek opbouwen. Ze is sinds 2008 werkzaam in verschillende adviesfuncties voor zowel particuliere als zakelijke relaties van ING.

Als Adviseur Zakelijk is Daniëlle het eerste aanspreekpunt voor onder andere bedrijfsfinancieringen, bedrijfsovernames, werkkapitaalfinancieringen, het inrichten van betalingsverkeer en lease. Het ING-kantoor is gevestigd in het Centrum van Zaandam en bedient ondernemers in de Zaanstreek vanuit dit lokale kantoor.

Voor Business Network Zaandelta is Daniëlle verantwoordelijk voor het financiële beleid en beheer van de penningen van de vereniging.

 

Wout van Laar, bestuurslid sinds 2013, voorzitter van de werkgroep Communicatie.

Wout van Laar is vanaf het jaar 2000 actief binnen het Zaanse bedrijfsleven. Hij startte zijn carriere woutbij Dantuma BV. In 2000 werd GZ Kantoorinrichters overgenomen door de Dantuma-Groep. Wout van Laar werd aangesteld als directeur. Door de vele synergievoordelen, durf en lef om anti-cyclisch te investeren is GZ uitgegroeid tot de meest toonaangevende totaalleverancier van Noord-Holland op het gebied van kantoor,- project,- en complete turn-key inrichtingen, kantoormachines en kantoorartikelen. Wout van Laar heeft eind 2010 de aandelen overgenomen en vaart nu volledig zijn eigen koers, met nog steeds die nuchtere Zaanse gedachte. Vanaf 2011 draagt GZ de naam GZ Offi ceXperience. Zijn visie is duidelijk: think global, act local! Waarom ga je iets van ver halen als je het in je eigen omgeving ook kunt krijgen? Help elkaar in de regio aan (landelijk)succes. Mede daarom is Wout sinds 2000 actief betrokken bij de ondernemersvereniging, en vanaf 2005 als lid van de werkgroep collectieve inkoop. Per 1 mei 2013 is Wout van Laar bestuurslid van Business Network Zaandelta.

Tom Günther, bestuurslid sinds 2014, voorzitter werkgroep Keurmerk Veilig OndernemenIMG_9180

Tom Günther is register makelaar taxateur bedrijfsmatig vastgoed en directeur/eigenaar van Gunther bedrijfsmakelaars te Zaandam en A2 bedrijfsmakelaars te Mijdrecht. Beide kantoren, actief op het gebied van bedrijfshuisvesting in de ruimste zin van het woord. Dat wil zeggen dat Tom met een team van specialisten de klant begeleidt bij aan – en verkoop, aan- en verhuurtransacties. Verder adviseren zij op het gebied van vastgoedbeleggingen en verzorgen zij  taxaties op basis van marktwaarden.

Sinds voorjaar 2014 is Tom bestuurslid van Zaandelta en houdt hij zich, met zijn werkgroep, bezig met het keurmerk veilig ondernemen (KVO).

Het Zaandelta bestuur vergadert elke 3e donderdag van de maand van 16.00 uur tot 18.00 uur in Grand Café Westerspoor [Kleine Tocht 7]. Tot een week voor de vergaderingen kunt u eventuele punten voor de agenda aandragen. Een telefoontje of mailtje naar het secretariaat volstaat.