Werkgroepen

  • Ad

 

Werkgroep Evenementen/Communicatie

Enige tijd geleden zijn werkgroep evenementen en werkgroep communicatie samengevoegd. De twee werkgroepen hebben de krachten gebundeld en daardoor de communicatielijnen kort. Dit heeft al geresulteerd in een aantal goede besluiten. Met als uitgangspunt “what’s in for me”, gecombineerd met een steeds hogere attractiewaarde en kwaliteitsbeleving. Het moet steeds aantrekkelijker worden gemaakt voor Zaandelta ondernemers om bij  “de eigen bijeenkomsten” te zijn. Iedere bezoeker zal met een tevreden gevoel terug naar kantoor keren omdat er zinvolle informatie is gedeeld en er interessante contacten zijn  gemaakt. Dat is onze missie!

Lees meer

Werkgroep Kwaliteit en Infrastructuur – Keurmerk Veilig Ondernemen

Het beleid van de werkgroep Kwaliteit en Infrastructuur (K&I) en Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) is erop gericht om in een goede en nauwe samenwerking met de gemeente Zaanstad en instanties als Handhaving en Politie de openbare ruimtes in de industriegebieden Westerspoor en Zuiderhout schoon, goed onderhouden en veilig te houden. Uiteindelijk doel is het behouden van het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen als bewijs van onze inspanningen. 

Lees meer

Werkgroep Duurzaamheid

Het bedrijventerrein Westerspoor-Zuiderhout zet samen met de gemeente Zaanstad de eerste stappen op het gebied van duurzaamheid. Op dit moment zijn we bezig met het opstarten van een werkgroep om de bedrijven op het terrein te inspireren tot het nemen van duurzaamheidsmaatregelen.

Lees meer

 


Bookmark and Share