Onze vereniging

  • Ad

Business Network Zaandelta (voorheen Ondernemersvereniging Westerspoor) vertegenwoordigt ondernemers uit de Industriegebieden Westerspoor, Zuiderhout, Houthavenkade, Hembrugterrein en Westzanerdijk.

Met zo’n 130 leden, is de ondernemersvereniging de grootste in de Zaanstreek. Binnen de Zaanstreek en de Randstad is Business Network Zaandelta (lid van de koepelorganisatie ZON) een gedegen gesprekspartner, waarmee samen zaken op gemeentelijk, provinciaal en bestuurlijk niveau kunnen worden aangepakt. We hebben prima ingangen¬†bij o.a. de gemeente, de politiek, het ambtenarenapparaat, de brandweer en politie. Daarnaast hebben we een goede samenwerking met andere ondernemersverenigingen.luchtfoto westerspoor 2012

Business Network Zaandelta kent een actief en enthousiast bestuur met 4 dito werkgroepen. Zij doen veel om de kansen van de leden te vergroten en (nog) niet leden te overtuigen va het belang samen te werken. Het Zaandelta-strategische plan, de website, nieuwsbrieven, de APP en bijeenkomsten helpen u daarbij. Samen kunnen we veel bereiken.

Het hele jaar door zijn er verschillende themabijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, lunchbijeenkomsten en netwerkbijeenkomsten. Graag wil het bestuur en de werkgroepen u daar ontmoeten en spreken. En bent u nog geen lid, dan nodigt ons programma u daar zeker toe uit. Een telefoontje naar 075-6146860, een mailtje naar info@zaandelta, of persoonlijk gesprek met het secretariaat of bestuur is voldoende voor het kennismakingspakket. Het secretariaat is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 08.30 tot 17.00 uur.

Dus graag tot ziens!

Herm Nieste, voorzitter

[Luchtfoto Westerspoor: Jan Tuijp Luchtfotografie]

Bookmark and Share