Genomineerden Zaanse Startersprijs 2017 bekend

  • Ad

Drie Zaanse bedrijven zijn in de race voor de Zaanse Startersprijs 2017. De kandidaten konden zichzelf aanmelden, of aangemeld worden.  Totaal heeft de jury veertien aanmeldingen ontvangen. Na een  gedegen voorbereiding heeft de jury uit deze lijst met kandidaten,  een zogenaamde shortlist van genomineerde bedrijven opgesteld.  Aan de hand van bedrijfsbezoeken en gesprekken met die ondernemers, heeft de jury drie bedrijven geselecteerd voor de nominatie.

De genomineerde bedrijven die voor de Zaanse Startersprijs 2017 in aanmerking komen zijn (in alfabetische volgorde):

Tijdens de 29ste Zaanse Ondernemersdag zal op dinsdag 7 november in het Zaantheater te Zaandam de winnaar bekend worden gemaakt van de tiende Zaanse Startersprijs. De winnaar ontvangt naast de eeuwige roem een geldbedrag van € 1.000, een professionele bedrijfsfilm, een gratis advertorial in Zaanbusiness t.w.v. € 1.599 en een kunstwerk als  herinnering. De overige genomineerden ontvangen ook een professionele bedrijfsfilm over hun bedrijf. De prijs zal worden overhandigd door Dennis Straat, wethouder gemeente Zaanstad.

De Zaanse Startersprijs, is een jaarlijkse verkiezing. Het is een breed gedragen initiatief door het  Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad.  De jury bestaat uit: Maarten Alleman (about:blank), voorzitter Marcel J. Beerse (Partner Baker Tilly Berk NV), Jantine Konijn (Zaans Ondernemers Netwerk), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner), Marcel Verra (accountmanager EZ gemeente Zaanstad) en Mark Vleeshakker  (AVV Zaanstad).
 
Partners Zaanse Startersprijs:
banner zsp